Antena Căutare

VIDEO! Caine erou in SUA: s-a intors acasa pe doua picioare dupa o tornada

Povestea unui caine terrier din Statele Unite care s-a intors la stapani dupa ce a fost luat de o tornada, face inconjurul lumii. Patrupedul a gasit drumul spre casa, desi avea picioarele din fata rupte.

El este Mason, terrierul care a dat lumii intregi o lectie de devotement, dupa ce a strabatut kilometri intregi taras, pentru a reveni acasa. Catelul s-a ales cu doua picioare rupte si alte fracturi, trebuind sa se tarasca pe cele doua picioare rupte pentru a ajunge acasa.

Patrupedul, care se ascundea intr-un garaj, a fost rapit de tornada care a lovit orasul Birmingham pe 27 aprilie si nimeni nu mai spera ca ar putea fi in viata.
El se afla acum in grija veterinarilor de la un adapost pentru animale. Proprietarii, ramasi fara casa in urma tornadei l-au lasat pe maini bune pana ce isi vor gasi o noua locuinta.

"Ca un animal sa treaca prin ce a trecut el si sa nu fie rautacios, ci chiar sa se bucure de compania oamenilor, este un lucru remarcabil. Suntem onorati ca participam la recuperarea lui. Cu cateva zile in urma, medicii l-au operat pe Mason si spun ca are sanse mari sa se recupereze in totalitate", a spus un ingrijitor de la adapostul de animale din Birmigham.

VIDEO! Imagini socante in Oklahoma: Camion facut bucati de tornada!... VIDEO! Studiu: Cateii beau apa intr-un mod diferit fata de pisici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x