Antena Căutare

VIDEO! In goana dupa credinciosi, preotii au binecuvantat site-uri de pe internet

Cand romanii nu mai dau pe la biserica, ii cauta biserica pe internet. In goana dupa credinciosi, mai marii bisericii au binecuvantat site-uri de internet de unde poti trimite direct preotilor pomelnice, spovedanii si acatiste. Au aparut chiar si inmormantari difuzate online, pentru rudele aflate departe.

In epoca internetului, nu doar slujbele de la biserica sunt transmise on line. Ultima nascocire o gasim pe site-ul "Funerar TV" - specializat in transmiterea inmormintarilor. La fix pentru pentru rudele care sunt la zeci de kilometri departare in momente tragice.

Dupa ce mai marii Bisericii si-au dat binecuvantarea pentru credinta online, preotii au ajuns la fel de familiarizati cu camerele de luat vederi precum prezentatorii de televiziune. Isi difuzeaza pildele pe internet fara pic de trac. Biserica si-a construit un adevarat imperiu media - Basilica. Are post de radio, o televiziune, ziar si o agentie de stiri.

Asa au aparut zeci de website-uri cu invataturi ortodoxe sau chiar aplicatii pentru telefoanele mobile, cu sarbatorile si randuielile crestine sau calendarul ortodox. Culmea e ca, desi Biserica este deschisa la nou, multi credincionsi nu prea prea gusta tehnologia. Daca, pana acum un an, doar mitropoliile aveau conexiuni si site-uri de internet, in zilele noastre, cu binecuvantarea Patriarhiei, mai toate bisericile au si site si retele de computere.

Calmar gigant, descoperit in Florida... VIDEO! Cel mai lung pod din lume a fost inaugurat in China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x