Antena Căutare

VIDEO INEDIT / O albinuță vânjoasă reușește să scoată un cui dintr-un perete. Clipul acesta este cu adevărat impresionant

Sunt micuţe, fragile şi hărnicuţe, însă niciodată nu te-ai fi gândit că sunt atât de puternice încât să scoată un cui dintr-un perete. Despre albine vorbim şi, credeţi-ne pe cuvânt, nu sunt poveşti. 

Sunt micuţe, fragile şi hărnicuţe, însă niciodată nu te-ai fi gândit că sunt atât de puternice încât să scoată un cui dintr-un perete. Despre albine vorbim şi, credeţi-ne pe cuvânt, nu sunt poveşti.

Mititica din imagini dă dovadă de o forţă incredibilă. Cu ambiţie, reuşeşte să smulgă din perete un cui de două ori mai mare decât ea. Aşadar, nu contează cât eşti de mare, dacă există determinare.

Şi, dacă în repetate rânduri am afirmat că animalele ne lăsa fără cuvinte, de data asta a venit rândul vietăţilor ceva mai mici.

Cum deschizi ușa de la mașina, dacă ai uitat cheile înăuntru. Cea mai simplă modalitate... La mulți ani, Prințesa Charlotte! Cum arată fetița ducelui şi ducesei de Cambridge la doi anișori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x