Antena Căutare

VIDEO! O barmanita sexy le-a furat mintile tuturor barbatilor dintr-un orasel italian

Scandal mare intr-un orasel din nordul Italiei. Traficul e dat peste cap, cuplurile sunt in criza, iar nevestele abia isi mai recupereaza barbatii din bar. Nu alcoolul le ia mintile, ci barmanita sexy. Atat de sexy, incat sotiile din oras in frunte cu doamna primar vor sa le interzica domnilor sa mai calce in localul cu pacat.

Tocuri inalte, decolteu ametitor si fuste de cel mult 30 de centimetri sunt reteta succesului Laurei Maggi.

La asta se adauga, desigur trupul suplu si bronzat si zambetul poznas al brunetei. Combinatia a dat o lovitura mortala concurentei. Toti barbatii din Bagnolo fac coada la usa barului Laurei.

Clientii nu au nevoie de prea mult alcool ca sa ameteasca. E suficient sa o priveasca pe Laura cum desface o sticla sau cum se apleaca sa le ia comanda. Din cand in cand in cand, sexy barmanita se si fotografiaza cu ei. Iar cei mai putin norocosi se multumesc sa rasfoiasca un calendar unde Laura apare in ipostazele care au facut-o celebra.

Dar succesul brunetei nu e deloc pe placul sotiilor din Bagnolo. Ar fi fericite sa o vada cum da faliment. Mai mult, o acuza pe Laura ca vrea sa le strice casele. O acuzatie ridicola, spune barmanita.

Ingrijorata e si doamna primar. Ca sa dea un exemplu, i-a interzis ea insasi sotului sa mai frecventeze localul. Mai greu ii va fi sa rezolve problema ambuteiajelor si a parcarilor neregulamentare, care sunt obisnuite in zona barului Laurei.




foto: whatsontianjin.com

VIDEO! In Bolivia, barbatii ZBOARA spre munca... Cea mai paroasa fata din lume traieste in Tailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x