Antena Căutare

VIDEO! Platesti cat vrei la berarie!

O berarie din Praga a devenit foarte cautata dupa ce patronul sau a avut o idee revolutionara. El a renuntat la lista de preturi si ii invita pe clienti sa plateasca pentru consumatie cat vor ei.

Oricat de greu ar fi de crezut, ideea pare viabila financiar, deoarece localul nu a dat faliment, ci, dimpotriva, este tot mai prosper. Acum un an, Ondra Lebowski se cam plictisea in barul sau, aproape pustiu, din centrul capitalei cehe.

Lebowski simtea ca, daca-i mergea tot asa, avea sa fie nevoit sa traga definitiv oblonul peste usa. Asa ca a luat o decizie indrazneata. A desfiintat lista de preturi si a inlocuit-o cu un afis prin care clientii sunt invitati sa aleaga chiar ei cat vor sa plateasca. Si, ca prin minune, localul s-a umplut dintr-o data de clienti.

Patronul spune ca ideea sa le pune unele probleme consumatorilor, neobisnuiti cu atata libertate economica. Dar, cum n-au niciun interes ca barul sa dea faliment, toti platesc, pana la urma, pretul corect - si uneori chiar mai mult.

Barul este cautat, acum, nu doar pentru preturi - sau lipsa lor - ci si pentru ambianta, mult mai vesela de cand oamenii nu mai trebuie sa-si socoteasca banii din buzunar. Iar Lebowski are, acum, o alta problema - desi localul are camere atat la parter, cat si la etaj, spatiul este prea mic pentru a-i primi pe toti cei ce vor sa-i fie clienti.

Un comic american a cerut un milion de dolari pe internet si l-a primit‎... VIDEO! Campion la rap-viteza: 350 de cuvinte pe minut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x