Antena Căutare

VIDEO! Răspunsul unei tinere la o întrebare simplă, de clasa a II-a: "Dacă mergi cu 100 km/h, în cât timp parcurgi 100 de kilometri?"

În febra examenelor pe care elevii de clasa a VIII-lea le susțin în acceste zile, când are loc Evaluarea Națională 2015, perlele curg valuri.

În febra examenelor pe care elevii de clasa a VIII-lea le susțin în acceste zile, când are loc Evaluarea Națională 2015, perlele curg valuri.

Însă nu doar de la elevi, ci și de la adulți, care nu reușesc să dea răspunsul corect la o întrebare simplă. Lucrurile stau cam așa: Două tinere, aflate la volan, fac conversație. Una dintre ele o întreabă pe cealaltă: "Dacă mergi cu 80 mile/oră, în cât timp parcurgi 80 de mile?".

Desigur, întrebarea a cam băgat-o în ceață, atât de tare încât n-a reușit să găsescă răspunsul.

Priviți!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iar dacă vă întrebați câti kilometri înseamnă cele 80 de mile, calculul e simplu: 1 mila (terestra) = 1.609,344 m. Așadar, 80 de mile sunt echivalentul a 128.72 de kilometri.

Evaluare Națională 2015! TEST: Tu știi să rezolvi un exercițiu de matematică de școală generală?... Un tânăr a cântat la karaoke! Toți se așteptau la un dezastru, dar au avut o surpriză uriașă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x