Antena Căutare

VIDEO S-a transformat într-un balon uriaș. Ce a pățit apoi e de-a dreptul penibil! Chiar nu se gândea că s-ar putea întâmpla asta?

Probabil, acesta este unul dintre cele mai ciudate clip-uri pe care le-ai văzut vreodată. The Slow Mo Guys, pentru că lor le aparține, sunt doi tineri care postează pe YouTube clipuri filmate cu încetinitorul.

Probabil, acesta este unul dintre cele mai ciudate clip-uri pe care le-ai văzut vreodată. The Slow Mo Guys, pentru că lor le aparține, sunt doi tineri care postează pe YouTube clipuri filmate cu încetinitorul.

După ce s-a înghesuit în balonul foarte elastic, Dan, unul dintre cei doi tipi puși pe șotii, a introdus un furtun în balon și a așteptat să se umple cu apă.

După câteva minute de așteptare, în care Dan și colegul său, Gavin, glumeau pe seama a ceea ce urma să se întâmple, balonul a explodat.

Imaginile au fost filmate cu încetinitorul, transformând momentul într-unul și mai savuros, care îți va aduce multe zâmbete. Momentul în care balonul s-a rupt, iar apa a inundat grădina a făcut senzație.

Iată și clip-ul cu pricina:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea a ţinut cu domnii la Cannes! Actriță celebră, cu poalele în vânt, în văzul tuturor! Nu purta lenjerie intimă şi s... Se auzeau zgomote ciudate dintr-o crăpătură în pământ și s-a aplecat să vadă ce se întâmplă. Când a băgat mâna......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x