Antena Căutare

VIDEO: Se face pielea "de găină": Miracol pe stradă, în faţa a zeci de oameni! Filmuleţul care face înconjurul lumii

Un bărbat care fusese prins sub roţile unui autobuz a fost salvat în mod miraculos de către pasageri şi de către trecători, în oraşul chinez Zhengzhou.

Un bărbat care fusese prins sub roţile unui autobuz a fost salvat în mod miraculos de către pasageri şi de către trecători, în oraşul chinez Zhengzhou.

Chang Suibin a fost salvat în mai puţin de trei minute, cu ajutorul pasagerilor din autobuz şi al trecătorilor. El a fost transportat la un spital din apropiere, având o fractură pelviană şi în prezent primeşte tratament.

"Sincere mulţumiri tuturor, prietenilor, oamenilor buni din Zhengzhou. Oamenii buni pot fi găsiţi peste tot în societatea noastră", a declarat Chang Suibin după ce a fost salvat.

Ofiţerul de poliţie Tang Xiaoqi a fost primul care i-a alertat pe cei din jur că un om a fost prins sub roţile unui autobuz..

"Oamenii din apropiere, pasagerii din autobuz şi pietonii care aşteptau la semafor au venit pentru a ridica autobuzul. Nu am reuşit la început, dar apoi mai mulţi oameni s-au alăturat - unii ridicând autobuzul, iar ceilalţi trăgând victima - şi în cele din urmă l-am scos de sub roţi", a declarat ofiţerul de poliţie.

Chiriile apartamentelor din CARACAL au CRESCUT peste noapte! Vezi aici MOTIVUL... FENOMEN ÎNSPĂIMÂNTĂTOR, petrecut într-un cimitir: Ce se întâmplă cu morţii în sicrie. Localnicii sunt ULUIŢI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x