Antena Căutare

VIDEO! Sonia, vaca lui Porumboiu, este Miss!

A ratat primul loc in campionatul de fotbal intern, insa cand vine vorba de vaci Adrian Porumboiu nu da gres. Patronul echipei FC Vaslui a fost desemnat cel mai bun crescator de taurine din rasa Holstein din Romania.

Cochete, aranjate pana in varful copitelor si pline de viata. Asa s-au prezentat cele 70 de vacute inscrise in concursul de frumusete. Cum nu erau obisnuite cu pasarela, unele dintre ele au fost mai timide, insa toate au primit aplauze.

Cu toate acestea, din 70 doar una a fost desemnata cea mai frumoasa. Se numeste Sonia si are sase ani. Este mandria rasei Holstein. Ea i-a adus lui Adrian Porumboiu locul intai printre crescatorii de vaci din Romania.

Originile ei irlandeze par sa-i asigure toata atentia ingrijitorilor. Si dupa ce a demonstrat ca este cea mai frumoasa, vacuta Sonia a primit o avalansa de complimente.

Misterul particulei lui Dumnezeu, elucidat pana la finalul anului 2012... VIDEO! A cheltuit 130.000 de euro pe distractie, din banii oferiti de stat pentru a-si ingriji familia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x