Antena Căutare

VIDEO! Un ciobanesc german, martor la proces! Vezi ce a declarat catelul!

O situatie amuzanta a avut loc la un banal proces de contestare a unei amenzi de circulatie. Reclamantul, un american sanctionat cu 300 de dolari pentru nereguli in trafic a chemat ca martor in instanta pe cainele ofiterului care l-a amendat. Doar asa ca razbunare si ca sa faca de ras sistemul juridiciar american. Si i-a reusit pentru ca patrupedul chiar a ajuns in boxa martorilor.

Este absolut normal ca un judecator, in timpul unui proces, sa cheme martori la bara. Numai ca de data asta cel vizat nu e deloc un martor obisnuit. E un ciobanesc german, ofiter in politia americana. Care stie sa faca multe lucruri, dar nu sa vorbeasca.

Autorul circului este un american, amendat in trafic de politistul care are cainele. Ca sa se razbune, soferul in cauza a contestat decizia in instanta si l-a citat ca martor pe ofiterul patruped.

Judecatorul nu a gustat deloc gluma. Reclamantul a pierdut, evident, procesul si va trebui sa achite amenda de circulatie de 300 de dolari. Cu toate astea, omul este extrem de satisfacut.



foto: wallpapers.free-review.net

VIDEO! Un american s-a imbogatit pentru o saptamana... VIDEO! SUA: Un hot s-a jucat cu cainele din casa pe care voia sa o jefuiasca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x