Antena Căutare

Visul oricărui bărbat a devenit realitate și acolo! Țara în care dacă nu ai două neveste, faci închisoare pe viață!

În statul Eritreea, poligamia este obligatorie. Autorităţile au luat această decizie după ce au remarcat că numărul bărbaţilor este în continuă scădere

În statul Eritreea, poligamia este obligatorie. Autorităţile au luat această decizie după ce au remarcat că numărul bărbaţilor este în continuă scădere. Şi, cu toate că poligamia nu este privită cu simpatie de Occident, psihologii consideră că - în acest caz - nu poate avea decât un rezultat benefic.

”Cred că raţiunile sunt absolut de protecţie socială şi de protecţie demografică. E clar că o astfel de lege nu poate să vină decât ca urmare a faptului că numărul de bărbaţi existenţi în populaţia respectivă este foarte mic în raport cu numărul femeilor şi pentru creearea unui echilibru social, dar şi demografic o astfel de reglementare nu poate să aibă decât efecte pozitive”, crede psihologul.

Să nu credeţi că - în Eritreea - poligamia este opţională. Este obligatorie. Şi cine o refuză, plăteşte. Femeile care refuză ca bărbatul lor să-şi ia o a doua soţie sunt închise pe viaţă. Asta se întâmplă şi în cazul bărbaţilor care nu vor să mai aibă o femeie pe cap. În plus, pe lângă închisoare pe viaţă, aceştia trebuie să facă şi muncă silnică.

Oricum, dincolo de declaraţii, trebuie să admitem că societatea românească nu mai este atât de strictă ca în urmă cu 3-4 decenii. Momentan, însă, în România raportul femei-bărbaţi nu este atât de mare încât cineva să se gândească să impună o lege a poligamiei.

Punem pariu că nu le știi pe toate? 9 din 10 șoferi greșesc răspunsurile. Cele mai grele întrebări din chestionarele au... Fetelor, veți fi surprinse să aflați cum stă treaba! Care este legătura dintre posterior și inteligență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x