Antena Căutare

Vorbește patru limbi străine, face cercetare și își dă doctoratul, dar nimeni nu o ia în serios fiindcă e o Barbie umană!

O tânără din Statele Unite se plânge de faptul că, deși se pregătește de doctorat, nimeni nu o ia în serios datorită aspectului său de păpușă Barbie.

Vorbește patru limbi străine, face cercetare și își dă doctoratul, dar nimeni nu o ia în serios fiindcă e o Barbie umană! Galerie
Tânăra s-a operat și arată precum o păpușă Barbie

O tânără din Statele Unite se plânge de faptul că, deși se pregătește de doctorat, nimeni nu o ia în serios datorită aspectului său de păpușă Barbie.

Ashton Clarke are 22 de ani și este studentă la Psihologie. Mai mult decât atât, vorbește patru limbi străine și are înclinații artistice.

Totuși, deși este un student bun și este implicată și în proiecte de cercetare, Ashton se confruntă cu o problemă în ceea ce privește relațiile cu cei din jur.

Studenta înainte și după transformare

Tânăra se plânge de faptul că nimeni nu o ia în serios datorită aspectului său de păpușă Barbie.

EA e păpușa BARBIE! „Dumnezeule, cum ARĂȚI!” Tânăra care a uimit întreaga lume dă lovitura din NOU cu poze FIERBINȚI!

Aceasta a recurs la numeroase operații estetice pentru a deveni o Barbie umană și se pare că a reușit. Totuși, deși spune că este mulțumită de modul în care arată acum, Ashton este dezamăgită de faptul că cei din jur nu îi apreciază performanțele academice din cauza aspectului.

Ashton a devenit cunoscută în toată lumea

Ce-a fost și ce-a ajuns Poșta Română! 150 de ani de la promulgarea, de către domnitorul Al.I.Cuza, a legii de organizare... Misterul va fi elucidat după 60 de ani de cercetări! Oamenii de știință vor afla, în sfârșit, ce se ascunde în mantaua p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x