Antena Căutare

Whitney Paige Venable susține că-i intimidează pe ceilalți cu bustul său natural. Cum arată decolteul de care e mândră

Whitney Paige Venable susține că s-a simțit „umilită și stânjenită” după ce i s-a spus să se acopere în timp ce purta un top decoltat, care îi lăsa bustul la vedere.

Whitney Paige Venable imbracata cu un tricou negru si colanti roz
Whitney Paige Venable susține că s-a simțit „umilită și stânjenită” după ce i s-a spus să se acopere în timp ce purta un top decoltat, care îi lăsa bustul la vedere | Instagram

Modelul spune că s-a simțit umilită și jenată în timpul unei excursii la Universal Studios, unde susține că personalul i-a recomandat să își acopere bustul generos.

Whitney Paige Venable, din Florida, crede că cererea a venit din cauza oamenilor care se simt „incomod” în legătură cu sânii ei mari.

Tânăra de 26 de ani a povestit că un angajat a informat-o că va trebui să-și acopere decolteul dacă vrea să fie lăsată în parc. Nu este prima dată, precizează ea. Se pare că femeia a ajuns să se simtă ”discriminată” pentru că ceilalți nu privesc cu ochi buni că preferă să-și etaleze pieptul natural.

Citește și: Un bărbat a decis să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile. Ce a pățit în scurt timp

De ce se simte Whitney Paige Venable dicriminată din cauza bustului

La momentul incidentului, care a avut loc în iunie 2021, Whitney purta un crop top alb și pantaloni scurți. Ea a subliniat că multe alte femei purtau ținute similare, însă personalul a atenționat-o doar pe ea.

"M-am simțit umilită și jenată. Mi s-a spus că trebuie să-mi schimb topul pentru a putea intra. Cred că este pentru că am sânii mari în mod natural și îi face pe oameni să se simtă inconfortabil.

Din câte știu, îmbrăcămintea mea nu era împotriva regulilor. Simt că am fost discriminată din cauza mărimii sânilor mei. Am observat că alți oameni se uitau și m-am simțit foarte jenată. A fost umilitor.", a spus Paige, conform The Mirror.

Ea și prietena sa s-au filmat în timp ce așteptau cu entuziasm să intre în parcul tematic. Câteva momente mai târziu, clipul le arată la intrare.

Citește și: O femeie a vrut să gătească niște cartofi la cuptor, dar când a deschis punga a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

În clip, ea zice: „Deci, cred că topul meu este nepotrivit pentru Universal, avem o problemă acum.”

Pentru a putea intra în parcul tematic, ea a fost nevoită să îmbrace un tricou normal.

„Femeile cu piept mai mic pot purta ce vor – având sânii mari, totuși, se sexualizează.”, a spus Paige.

Nu este prima dată când modelul ajunge în ziare datorită aspectului ei. Anul trecut, Whitney susține că a fost interzisă pe Twitter pentru că era „prea sexy”, iar oamenii au raportat fotografiile ei pentru că sunt „geloși” pe frumusețea ei.

Citește și: Femeia care și-a tatuat 90% din suprafața corpului pentru a-și acoperi cicatricile. Cum arăta înainte de transformare

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat a decis să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile. Ce a pățit în scurt timp... O femeie însărcinată în 37 săptămâni arată de parcă urmează să nască 8 bebeluși. Care e explicația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x