Antena Căutare

Yulia Tarasevich nu mai poate zâmbi sau închide ochii, după operații estetice nereușite. Ce s-a întâmplat cu fostul model

O femeie din Rusia care a participat în trecut la concursuri de frumusețe trăiește acum coșmarul vieții ei. Nu mai poate zâmbi și nu mai poate închide ochii complet, după ce a fost supusă mai multor intervenții estetice, care au costat peste 3 mii de lire sterline.

Colaj cu rusoaica Galerie
Așa arăta această femeie pe vremea când participa la concursuri de frumusețe. Acum nu mai poate zâmbi sau închide ochii, din cauza unor operații estetice nereușite | Profimedia

Yulia Tarasevich a fost vicecampioană a unui concurs de frumusețe din Rusia, în 2020. Rusoaica întorcea toate privirile cu frumusețea ei și și-a dorit să reducă efectele îmbătrânirii prin prisma unor operații estetice. În prezent, fața sa este de-a dreptul „desfigurstă”, iar o anchetă penală este în desfășurare în acest caz. Medicii care au operat-o nu-și asumă vina pentru efectele negative, spunând că femeiea suferă de o boală autoimună care nu a putut fi detectată la timp și care a dus la apariția cicatricilor, potrivit dailymail.ro.

Yulia Tarasevich nu mai poate zâmbi sau închide ochii, din cauza unor operații estetice nereușite

Yulia Tarasevich, în vârstă de 43 de ani, a fost vicecampionată la concursul de frumusețe Miss Russia-International în urmă cu doi ani, dar la scurt timp după aceea a decis să se supună la o serie de intervenții estetice, la o clinică din Rusia.

Yulia Tarasevich a vorbit despre calvarul prin care a trecut, după ce a avut parte de intervențiile la nivelul feței. Mama a doi copii a declarat că fața ei s-a umfat la scurt timp după operațiile de 3.000 de lire sterline: un lifting facial, o corecție cosmetică a pleoapelor și mini-liposucție.

Citește și: Femeia care a avut parte de mai multe operații estetice din greșeală. Ce s-a întâmplat, de fapt

„Am venit la ei cu o față frumoasă și sănătoasă. Am vrut doar să corectez câteva nuanțe cauzate de îmbătrânire. Dar, din păcate, sănătatea mea s-a deteriorat”, a spus blonda.

Yulia a declarat că nu poate să-și miște mușchi ai feței sau să închidă ochii, chiar dacă a cheltuit alte 20 de mii de lire sterlie, penru a corecta problemele.

Cum arată acum rusoaica: „Ochii mei nu se închid și nu pot să zâmbesc”

Rusoaica a depus acum o plângere penală împotriva celor doi medici implicați în operațiile sale inițiale, deși ei susțin că acele complicații au apărut ca urmare a unui defect genetic rar.

Citește și: Cum arată Mary Magdalene, femeia complet tatuată care are nas de păpușă Barbie și ochi de pisică

„Am cicatrici care s-au format în obraji când mi-au rupt tot țesutul. Ochii mei nu se închid și nu pot să zâmbesc. Nu pot să-mi ridic buza superioară. Am mers liniștită la operație, în primul rand, pentru că toate analizele mele erau în regulă. În al doilea rând, pentru că am avut o operație estetică înainte de asta, am făcut rinoplastie și totul a fost așa cum a trebuit”, a povestit rusoaica.

Yulia a spus că un alt medic i-a făcut o procedură de urgență la nivelul ohilor, pentru a-i slava de necroză.

Chirurgii implicați în procedurile inițiale spun că „regina frumuseții” avea o afecțiune genetică rară, sclerodermia (o boală autoimună în care sistemul imunitar atacă corpul și care se caracterizează prin modificări ale texturii și aspectului pielii), dar până acum nu a ieșit la iveală nicio dovadă care să sugereze că Yulia suferea de această afecțiune.

„Medicii care mi-au desfigurat fața nu-și asumă nicio responsabilitate”,a spus rusoaica.

Cei doi medici sunt acuzați de malpraxis, iar o anchetă în acest caz este în plină desfășurare.

Bebelușul născut pe 22.02.2022 la ora 02:22. Care e, de fapt, motivul pentru care fetița e considerată o minune... A cumpărat o casă și a găsit o ușă secretă, pe care fostul proprietar a blocat-o cu bucăți de beton. Ce se afla dincolo ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x