Zodiile pentru care luna DECEMBRIE aduce noroc din belşug şi momente de vis! Cine primeşte mai mult decât şi-ar fi putut închipui vreodată

In decembrie, este rost de multă bucurie, speranţă şi cadouri din belşug însă doar trei dintre zodii pot spune că au parte cu adevărat de zile magice în această perioadă. Cine sunt norocoşii?

In decembrie, este rost de multă bucurie, speranţă şi cadouri din belşug însă doar trei dintre zodii pot spune că au parte cu adevărat de zile magice în această perioadă. Cine sunt norocoşii?

BALANŢĂ: Ai muncit, aproape fără oprire, ai tras din greu ca să ajungi acolo unde ţi-ai dorit. Părea la un moment dat că tot efortul e în zadar, însă în decembrie vei culege laurii.

SĂGETĂTOR: E ca o magie la care nu mai sperai. Râzi, eşti plin de energie, te bucuri de toţi şi de toate. Decembrie este luna cea mai specială din ultimii ani.

BERBEC: Nimic nu poate să te scoată din starea de beatitudine, de visare. Eşti darnic şi de unde dai, Dumnezeu îţi dă, astfel că vei primi la rândul tău însutit: dragoste, bani, cadouri.

Ultimele știri