Antena Căutare

Liviu Arteni a recunoscut public. Ce avere i-a lăsat Israela: "Am văzut întâmplător că a murit"

În urmă cu o lună, Israela Vodovoz a fost găsită moartă, în apartamentul ei din București. Vestea a căzut ca un trăznet peste toți apropiații femeii de afaceri. Printre ei, cel mai afectat, fiind fostul soț, care, de curând, a acceptat invitația într-o emisiune tv.

În urmă cu o lună, Israela Vodovoz a fost găsită moartă, în apartamentul ei din București. Vestea a căzut ca un trăznet peste toți apropiații femeii de afaceri. Printre ei, cel mai afectat, fiind fostul soț, care, de curând, a acceptat invitația într-o emisiune tv.

"Am văzut întâmplător că a murit. Nu mai eram eu, am sunat pe toată lumea. Sunt omul care bat la ușa cuiva și nu mi se deschide, nu mai bat. Așa a fost și cu ea. Au fost violențe, după am plecat și am luat autocarul. A preferat să se izoleze, vorbeam cu ea, apoi îmi închideam telefonul și nu mai comunicam. Sper să nu-i fi făcut rău.

Între noi erau doar dialoguri tari, îmi reproșa lucruri legate de alcool. Nu eram cu ea pentru bani, lumea nu mă cunoștea. În ultimii doi ani începuse să fie agitată relația noastră.

Am patru terenuri la Călărași. E teren agricol, e ieftin. (...) Eu n-am vrut, am zis că sunt tânăr, nu țineam morțiș să mi le dea. În momentul de față, am spus că îmi plac animalele, aș vrea să am o fermă. Țin mult la asta" , a povestit Liviu Arteni la "Agenția Vip" de la Antena Stars.

Lumea mondenă vuiește! Adrian Minune, prins de paparazzi cu presupusa amantă. Cum au fost surprinși cei doi și cine este... Informații de ultima oră despre starea Ionelei Prodan: "Nu am avut voie să intru să-o văd. Mă rog pentru ea!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x