Antena Căutare

Video. Mașină cuprinsă de flăcări în timpul mersului! Martorii disperați au încercat să stingă focul cu zăpadă

Imagini de groază filmate pe o stradă din cartierul Tătăraşi, din Iaşi. O maşină a luat foc şi a ars ca o torţă, sub privirile îngrozite ale celorlalţi participanţi la trafic.

Video: Imagini de groază în Iași! O mașină a ars ca o torță în timpul mersului din cauza unor probleme tehnice la motor. Ce s-a întâmplat cu șoferul care conducea autovehiculul în momentul tragediei

Imagini teribile filmate pe o stradă din cartierul Tătăraşi, din Iaşi. O maşină a luat foc şi a ars ca o torţă, sub privirile îngrozite ale celorlalţi participanţi la trafic. Şoferul ar fi observat în timpul mersului că ieşea fum de sub capotă şi a coborât imediat din maşină. La scurt timp însă, flăcări imense au cuprins tot autoturismul.

Câţiva trecători i-au sărit în ajutor şoferului şi au aruncat zăpadă peste maşină pentru a mai domoli flăcările până la venirea pompierilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Sursă:observator.tv

Panică mare în Gara de Nord! Trenuri blocate și doar 4 linii funcționale! Ce întârzieri se înregistrează... Poți privi? Președintele Finlandei stă pe scări, la o lansare de carte. ”Ne cerem scuze, se terminaseră scaunele!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x