Antena Căutare

O tânără și-a aplicat câteva picături de APĂ DE GURĂ pe picioare! A așteptat jumătate de oră, iar rezultatul i-a uimit până și pe medici

Și voi folosiți apă de gură după ce vă spălați pe dinți? Pe lângă reîmprospătarea respirației, soluția care are la bază listerină, are și alte proprietăți uimitoare. 

Și voi folosiți apă de gură după ce vă spălați pe dinți? Pe lângă reîmprospătarea respirației, soluția care are la bază listerină, are și alte proprietăți uimitoare. O tânără a încercat câteva experimente cu apa de gură, iar rezultatele au fost uimitoare!

Dacă nu știați, apa de gură cu listerină este a fost prima apă de gură comercializată din lume, fiind la dispoziția consumatorilor din Statele Unite ale Americii încă din 1915. Inițial, formula care alcătuiește listerina a fost concepută cu scopul de a steriliza instrumentele chirurgicale.

Nu știm dacă tânăra cunoștea tot acest istoric al listerinei, cert e că i-a resimțit din plin efectele. În primul rând, și-a aplicat câteva picături de apă de gură pe picioare, a așteptat jumătate de oră, iar ciuperca de pe unghii a fost distrusă pur și simplu.

Alte întrebuințări ale LISTERINEI:

- dezinfectant pentru răni;

- remediu pentru acnee;

- remediu împotriva răcelii (se folosește ca gargară);

- dezindectant pentru locuință;

- înlocuitor al spumei de ras.

Jurnalul Naţional îţi aduce miercuri, 9 noiembrie, catalogul “Români care dezvoltă România”, la un preţ special: 7,9 lei... 5 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să îți cumperi propria casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x