Antena Căutare

A ieșit la iveală! Cu ce se ocupau părinții lui Iohannis când acesta era copil

Klaus Iohannis este candidat în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie, alături de contracandidata sa Viorica Dăncilă. Votul în diaspora a început deja și sute de români încă așteaptă să voteze.

A ieșit la iveală! Cu ce se ocupau părinții lui Iohannis când acesta era copil
Cu ce se ocupau părinții lui Iohannis când acesta era copil

În cartea „Pas cu pas” a președintelui Klaus Iohannis se găsesc informații inedite legate de viața sa. O informație de acest fel este cea legată de familia lui și ocupațiile părinților de când era el mic.

„Aveau meserii simple: mama, soră medicală, tata, tehnician la o firmă din Sibiu. Sora mea a plecat imediat după Revoluţie. Părinţii mei au plecat prin 92-93; pe atunci deja nu mai locuiam împreună, eu eram căsătorit din 1988, iar ei erau deja pensionari. Dacă ar fi decis să plece mai devreme, probabil că aş fi resimţit mult mai puternic despărţirea de ei, dar în acel moment am acceptat firesc decizia lor şi mi‑am continuat propriile planuri”, a scris președintele Klaus Iohannis în cartea sa.

Legat de mama sa, aceasta este descendenta unei familii din localitatea Bradu, de lângă Sibiu, unde Klaus Iohannis și-a petrecut vacanțele copilăriei, la bunici, cu care mergea la fân și alte activități agricole.

Klaus Iohannis a declarat cu ceva timp în urmă că familia sa este atestată în Cisnădie din secolul al XVI-lea. Președintele a relatat că atunci când tatăl său l-a înregistrat ca nou-născut, funcționarul de la primărie a refuzat să îi scrie numele cu ”J”, așa cum a fost scris în familia sa de mai bine de cinci sute de ani, notează playtech.ro

Orban: Practic, metroul poate fi dat în folosinţă anul viitor, aproximativ în luna iunie.... Ministrul Transporturilor spune că Răzvan Cuc a dezinformat în mod deliberat opinia publică spunând că magistrala 5 de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x