Antena Căutare

Adevăratul motiv pentru care a leșinat Marcel Ciolacu, la o conferință de presă. Ce au descoperit medicii

Marcel Ciolacu a dezvălui care a fost cauza stării de leșin pe care a avut-o acum câteva zile la o conferință de presă.

În primul său interviu după incident, acordat în exclusivitate la Antena 3, președintele interimar al PSD a spus că a suferit o cădere de tensiune din cauza stresului, pentru care a primit imediat tratament.

”Sunt funcțional 100%, o să merg la serviciu. Am avut o sincopă, am fost la Spitalul Militar mai multe zile să îmi fac analizele, medicii au descoperit ce s-a întâmplat, am făcut și niște simulări din acest moment o să primesc un tratament, nu este foarte grav, dar de acum trebuie să fiu atent” a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și:

Tulpină diferită în România? Cele mai frecvente simptome de Covid-19, raportate în Europa, altele față de cele de la noi

”Au fost și anumiți factori externi, cum ar fi stresul și oboseala, supărare, puțină lipsă de aer unde s-a ținut conferința de presă și o cădere de tensiune. Nu a fost un accident vascular, nu am diabet”, a adăugat liderul PSD.

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat cu coronavirus!... Predoiu: E o tăcere asurzitoare în CSM despre faptul că unui înalt fost magistrat i-au fost călcate în picioare drepturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x