Antena Căutare

Adrian Nastase trage linie: "Subiectul Geoana, inchis cu responsabilitate"

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, in cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena3, ca este de acord in continuare cu inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar a evitat sa se pronunte asupra solutiei revocarii acestuia, in conditiile in care a esuat, luni, demersul inlocuirii.

De asemenea, Nastase a evitat sa se pronunte si asupra sanctiunii care ar trebui sa fie propusa pentru Mircea Geoana, duminica, de Comisia de Etica si Integritate a partidului. "Subiectul se va inchide cu responsabilitate. Avem nevoie sa ne orientam catre subiectele importante", a mai aratat Nastase.

Liderul PSD a admis, totusi, ca Mircea Geoana poarta responsabilitatea daca se ajunge la situatia in care partidul pierde a doua functie in stat doar din cauza refuzului sau de a accepta rocada cu senatorul Titus Corlatean.

"Cred si eu ca este important, dar asta este o opinie personala, ca atunci cand pornesti o batalie trebuie sa fii sigur ca in posturile importante sunt oameni buni", a declarat Nastase, aluzie fina la afirmatiile lui Victor Ponta de marti, cum ca el si presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, ar fi exprimat pareri personale cand s-au pronuntat impotriva declansarii procedurii de revocare.

Presedintele Consiliului National al PSD a profitat de ocazie si pentru a se declara amuzat de interventia liderului PNL, Crin Antonescu. "Nu am apreciat comentariile lui in legatura cu partidul, ca el sprijina pe Victor Ponta si echipa lui. Aici nu suntem la fotbal, la rugby. Ce inseamna echipa lui?", s-a intrebat retoric Nastase.

Cu doar o zi in urma, copresedintele USL Crin Antonescu i-a luat public apararea lui Victor Ponta, catalogand drept "neinspirate" declaratiile de marti ale lui Adrian Nastase si Ion Iliescu.

"Greii PSD sunt cei care pot aduce acest partid la guvernare, deci greii PSD sunt Victor Ponta si echipa sa. Ion Iliescu si Adrian Nastase sunt oameni cu experienta importanta, toata lumea ii ia in considerare, am spus insa ce cred si cred ca am spus-o foarte clar", a accentuat Antonescu.

Foto: Hepta

Victor Ponta: "PSD a avut un presedinte de paie. De aceea a pierdut ultimele alegeri"... Adrian Nastase: Bugetele serviciilor, mai mari in 2012 din cauza anului electoral - "Creste numarul telefoanelor as...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x