Antena Căutare

Alexandru Cumpănașu, după o campanie de 300.000 de euro: „Nu am nimic să îmi reproșez. Am să public înregistrarea discuției cu doamna Melencu”

Alexandru Cumpănașu a vorbit, pe pagina de Facebook, despre eșecul răsunător suferit în primul tur al alegerilor prezidențiale 2019. Candidatul, unchiul Alexandrei Măceșanu, a dezvăluit că a cheltuit 300.000 de euro, toate economiile familiei sale, pentru finanțarea campaniei și că nu are nimic să-și reproșeze, nici măcar propagarea informației că ar fi găsit-o pe Luiza Melencu.

Alexandru Cumpănașu, după o campanie de 300.000 de euro: „Nu am nimic să îmi reproșez. Am să public înregistrarea discuției cu doamna Melencu”
Alexandru Cumpănașu, mesaj după primul tur al alegerilor prezidențiale 2019

O avere cheluită pentru un rezultat de sub 2%. Singurul loc din România ce l-a dorit președinte a fost comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, localitatea natală a Alexandrei Măceşanu, acolo unde candidatul independent a votat duminică, în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Câte voturi a obținut Alexandru Cumpănașu în localitatea natală, puteți citi aici.

Vizibil dezamăgit de rezultatul slab obținut, Alexandru Cumpănașu a recurs, din nou, la un live pe Facebook, pentru a face o analiză a campaniei sale electorale.

„Nu pot să zic că sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat. N-am cum să neg faptul că mă așteptam ca poporul român să fie mai pregătit pentru ceva care să aibă o cauză în spate. Nu am nimic să îmi reproșez, voi continua bătălia pentru Alexandra, voi continua să aflu adevărul în cazul nepoatei mele.

Am tăcut până acum, pentru că a fost campanie electorală, însă nu am nimic să îmi reproșez. Am procedat, zic eu, corect. Dacă cineva are dubii, o să le aduc și înregistrarea discuției cu doamna Melencu și cu familia respectivă. A fost un moment de inflexiune ce, din păcate, a fost folosită într-un mod neonest.

Nu am cum să ies decât ca un învingător din această bătălie, atâta timp cât nu am fost candidatul unui partid. Nu am intrat în această cursă cu bani puși deoparte, am cheltuit banii mei. Am investit 300.000 de euro în campania aceasta - afișe, broșuri, deplasări, investigații. Mi-am cheltuit toate economiile familiei și tot ce puteam să avem. Cred că am făcut un lucru bun pentru mine, pentru poporul român, pentru familia mea”, a dezvăluit Alexandru Cumpănașu.

Întreaga declarație a candidatului la alegerile prezidențiale 2019, în materialul video de mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Barna: Îmi asum responsabilitatea pentru neatingerea obiectivului ”tur 2 fără PSD”. Recomand susţinerea lui Iohannis în ... Valeriu Steriu (PSD): Nu a fost niciun fel de surpriză pentru noi intrarea în turul doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x