Antena Căutare

Ambasadorul rus: "Consideram imposibil ridicarea imunitatii diplomatului care a savarsit accidentul"

Diplomatul rus, care a lovit cu masina o adolescenta pe o trecere de pietoni din Capitala, a parasit, miercuri, Romania. Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Sergheevici Malghinov, a declarat ca este imposibila ridicarea imunitatii diplomatului si ca se doreste rezolvarea cazului "fara politizare exagerata".

"Ambasada, inca o data, isi exprima regretul profund in legatura cu consecintele grave ale accidentului care a avut loc duminica. Exprimam sincera compasiune fata de rudele si cei apropiati. (...) Ambasada se afla intr-un contact permanent cu autoritatile spitalului", a afirmat ambasadorul.

"Pe langa acestea, in conformitate cu prevederile Conventiei de la Viena cu privire la relatii diplomatice si practica internationala, consideram imposibil ridicarea imunitatii diplomatului care a savarsit acest accident", a declarat Malghinov

Tanara accidentata, duminica, pe trecerea de pietoni de diplomatul rus este in continuare in coma, leziunile cerebrale sunt serioase, dar neurologic reactioneaza bine, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Spitalului Bagdasar-Arseni, Florian Bica, citat de Mediafax.

Comisia Europeana a notificat oficial Guvernul privind intrarea in procedura de presuspendare a trei programe operationa... Au renuntat la muzica pentru o cariera politica. Vezi ce artisti vor sa intre in Parlament!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x