Antena Căutare

Alegeri Prezidențiale 2019. AMENDĂ la secția de votare la care a mers Klaus Iohannis! Șeful Autorității Electorale Permanente a intervenit de urgență

Președintele secției de votare de la Liceul „Jean Monnet” din București, acolo unde a votat președintele Klaus Iohannis, a fost amendat. Șeful Autorității Electorale Permanente (AEP) a intervenit de urgență.

Alegeri Prezidențiale 2019. AMENDĂ la secția de votare la care a mers Klaus Iohannis! Șeful Autorității Electorale Permanente a intervenit de urgență
Alegeri Prezidențiale 2019. Amendă la secția de votare la care a mers Klaus Iohannis. (Ilustrație).

Mai exact, președintele acestei secții de votare, la care au votat și ministrul de Interne Marcel Vela și alți politicieni, le-a interzis jurnaliștilor accesul în interiorul secției.

Deși jurnaliștii aveau acreditări emise din timp, președintele secției de votare le-a interzis accesul în secție. Șeful Autorității Electorale Permanente, Constantin Buică, a mers de urgență la fața locului și a aplanat situația.

El a anunțat și că președintele secției de votare, judecătoarea Olimpia Crețanu, de la Judecătoria Sectorului 1 va fi amendată.

Jurnaliștii au fost evacuați din nou din secția de votare după ce președintele a votat. Jandarmii au intervenit și i-au dat afară pe reprezentanții presei la solicitarea președintei secției de votare care susține că presa nu are voie cu camere de filmat în secția de votare pentru că votul e secret, conform libertatea.ro.

Alegeri prezidenţiale 2019 - Cătălin Predoiu: Am votat cu gândul la valori precum libertate, precum drepturile omului... Alegeri Prezidențiale 2019. Carmen Iohannis a făcut o gafă la secția de votare! Ce a spus soția actualului președinte al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x