Antena Căutare

Ancheta: Teodor Nitulescu, prefectul santajist

Teodor Nitulescu si-a transformat prerogativele oficiale in instrument de presiune asupra primarilor din judetul Teleorman.

Prefectul judetului Teleorman a intrat in atentia presei dupa ce la scurt timp de la preluarea functiei publice, octombrie 2009, a devenit furnizor pentru un spital din judet de mobilier la preturi de cateva ori mai mari decat cele de pe piata.

Documentele intrate in posesia Jurnalul National demonstreaza insa ca firma prefectului, Venus Mob SRL din Nanov, Teleorman, a devenit proprietara a mai multor terenuri din judet, cedate de primari care au avut de ales intre a implini solicitarile neoficiale ale prefectului sau a fi atacati in instanta de acelasi Teodor Nitulescu. De asemenea, un primar a renuntat la calitatea de membru al Partidului Liberal si a trecut in tabara PDL tot sub presiunea santajului.

Cazul de la Teleorman este o adevarata premiera, pentru ca demonstreaza cum functia publica poate deveni un instrument de presiune pentru obtinerea unor avantaje economice. Marian Sefu, primarul localitatii Scrioastea, din judetul Teleorman, a semnat dispozitia nr. 1217 din 15 decembrie 2009 prin care a dispus acordarea de tichete cadou in valoare de 500 de lei angajatilor si functionarilor publici.

Tot articolul, in Jurnalul National

Dragnea da din casa. Vezi ce proiect pregateste USL contra puterii!... Cum se fura banii orfanilor in "Tara Fluturilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x