Antena Căutare

Anghel Iordanescu (UNPR), candidatul surpriza la Primaria Capitalei

Anghel Iordanescu este candidatul surpriza la Primaria Capitalei din partea UNPR, urmand sa lupte pentru postul de edil in Bucuresti cu Sorin Oprescu, Silviu Prigoana, Irinel Columbeanu si Nicusor Dan.

Fostul selectioner s-a lansat la Steaua Bucuresti inca de la varsta de 8 ani, echipa pentru care e evoluat nu mai putin de 14 ani. Ultimii doi ani cariera i-a petrecut la formatia greaca OFI Creta, unde si-a si incheiat cariera de fotbalist.

Absolventul A.S.E. Bucuresti a fost selectionat de 64 de ori in echipa reprezentativa, marcand 26 de goluri; a fost de noua ori capitan al nationalei.

Ca antrenor a fost mai intai tehnician al unei grupe de juniori, apoi a fost numit secund la Steaua, cu care reuseste la 7 mai 1986 cea mai mare performanta din fotbalul romanesc: castigarea Cupei Campionilor Europeni, jucand chiar 40 de minute in marea finala de la Sevilla.




Foto: gsp.ro

Sorin Oprescu si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei... Surse: Ministrii Catalin Predoiu si Leonard Orban vor face parte si din Guvernul Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x