Antena Căutare

Antonescu: Hotararea privind UMF Tg. Mures va fi ABROGATA in prima sedinta de Guvern

Hotararea privind UMF Tg. Mures va fi abrogata in prima sedinta de Guvern, da asigurari co-presedintele USL, Crin Antonescu.

Antonescu a declarat, miercuri, ca aceasta abrogare "este convenita" si reprezinta o prioritate absoluta si un lucru de nediscutat.

"Este covenit ca, in prima sedinta de guvern, una dintre primele masuri care va fi adoptata va fi anularea, abrogarea acelei hotarari de guvern. Noi nu suntem nici caraghiosi, nici nu glumim, nici nu ne jucam cu asemenea lucruri. In momentul in care am hotarat ca este o chestiune pentru care merita sa plece un guvern, una dintre cele trei pentru care am facut motiunea de cenzura, a plecat Guvernul si cum am putea sa pastram aceasta hotarare?", a spus Antonescu.

Respectiva HG a fost una dintre temele motiunii de cenzura a USL in urma careia a cazut Guvernul Ungureanu.

"PNL nu s-a dus, la guvernare fiind sau nu, sa faca ordine in vreo universitate, sa intrebe ce parere are Senatul, profesorii, studentii. Asta s-a intamplat la Targu Mures. (...) Suntem oameni politici care am facut foarte mult, si uneori cu riscuri electorale, pentru drepturile minoritatilor, in primul rand a celei maghiare din Romania", a declarat Antonescu.

Conform surselor Mediafax Victor Ponta le-a spus, miercuri, membrilor Consiliul Executiv National al PSD, ca prima decizie a Guvernului sau dupa investire va fi sa anuleze HG privind Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures.

Foto: cronicadeiasi.ro

Dan Suciu a demisionat din postul de purtatorul de cuvant al Guvernului... UNPR a semnat sustinerea Guvernului Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x