Antena Căutare

Aspazia Cojocaru va fi supravegheata "discret" de Politie, in urma amenintarilor primite

Judecatoarea Curtii Constitutionale, Aspazia Cojocaru, va fi supravegheata de angajatii MAI, in urma amenintarilor primite. Procurorul care instrumenteaza dosarul a decis ca aceasta sa fie pusa sub protectia discreta a Politiei. Ea va fi pazita pe ruta de la serviciu si in timpul placarilor la tara.

Politistii o vor pazi pe Aspazia Cojocaru, ori de cate ori va iesi din locuinta sau va face deplasari "la tara".

Aspazia Cojocaru a primit doua amenintari cu moartea. Una in noaptea de 5 spre 6 iulie, la domiciliul sau, iar cealalta in data de 10 iulie, printr-o scrisoare primita la sediul Curtiii Constitutionale.

In urma anchetei, s-a descoperit ca Nicu Pirlateanu, un detinut de la Penitenciarul Giurgiu, a fost cel care a trimis scrisoarea. Ulterior, a fost identificata si imprimata cu care s-a scris pe plicul trimis la CC. Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, a anuntat ca aceasta nu se afla in incinta penitenciarului, ci "in alta parte".

Totodata, doi politisti, unul de la Inspectoratul de Politie Judetean Olt si celalalt de la Politia Capitalei sunt invinuiti in acest dosar, pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Acestia sunt acuzati ca in 6 si 7 iulie au facut verificari in baza de date a Politiei, dupa criteriul "Cojocaru Aspazia", desi nu aveau in lucru o cauza penala, anunta Mediafax.

Institutul pentru Studierea Holocaustului trece de la Cultura in coordonarea premierului... Consilierul Doru Mihai Giugula, suspectat de fals in declaratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x