Antena Căutare

Crin Antonescu: "Ma voi implica direct si la vedere in aceasta campanie"

Presedintelui interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca in zilele ramase pana la referendum se va implica "direct si la vedere" in aceasta campanie, mentionand ca va face apel la participarea la urne si la "deslusirea interesului si intelesului" acestui referendum.

Iata principalele declaratii ale presedintelui interimar Crin Antonescu!

"Dincolo de ce oameni politici si comentatori au spus despre acest raport, vreau sa spun ca, in raportul Comisiei Europene, Comisia si presedintele reafirma niste valori si principii cu care suntem cu totii de acord. E in deplina concordanta cu ce credem noi toti aici, in Romania sa reafirm principiul deplinei independente a justitiei in raport cu factorul politic"

"Se fac pasi importanti pe calea comunicarii si pe calea Comisiei Europene a ce se intampla in Romania, dar si a intelegerii de catre guvernul Romaniei a criteriilor si exigentelor firesti, normale ale UE"

"Trebuie sa reafirmam inca o data ca Romania nu este si nu va fi izolata. Romania fara mecanismele de monitorizare va fi o tara din ce in ce mai conectata la standardele, exigentele europene"

"Romania are o problema mai mare la care va trebui sa gaseasca solutii, aceea de a face mai putina figuratie in UE. Va trebui sa pregatim si sa trimitem spre Bruxelles o armata de oameni competenti care sa pregateasca variante bune si sa incerce sa le introduca la nivelul institutiilor din Bruxelles"

"Romania trebuie sa devina un actor in Uniunea Europeana"

"Sper sa fie primul guvern care are curajul sa atace retele extrem de puternice ale retelei clientelare. Pe fiecare minister, guvernul pregateste un audit extrem de important, trebuie sa curmam mecanismele de risipire a banului public"

"In zilele care au mai ramas in campania pentru acest referendum, ma voi implica direct si la vedere in aceasta campanie. Voi face cu toate mijloacele mele apel la participarea romanilor la acest referendum, la deslusirea intelesului pentru acest referendum"

"Cred ca e formula buna ca programul referendumului sa fie de la ora 07 la 23, asa cum a fost adoptat astazi de Camera Deputatilor"

FOTO: Intact Images

Legea referendumului, adoptata de Parlament... Sondaj CURS: 61% dintre romani cred ca Basescu va fi demis la referendum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x