Antena Căutare

Averea lui Adrian Severin, verificata de ANI

ANI verifica averea europarlamentarului Adrian Sverin. Acesta este implicat intr-un scandal de ciruptie, dupa ce publicatia Daily Mail a facut publica o inregistrare in care europarlamentarul roman cere bani pentru promovarea unui amenament. Reprezentantii ANI au refuzat sa dea detalii despre stadiul investigatiilor.


Adrian Severin se considera victima unei inscenari si acuza ziarul care a condus ancheta, Sunday Times, ca ar fi unul de scandal. Intre timp, Severin s-a autosuspendat din conducerea PSD.

Europarlamentarul PSD a fost filmat in secret de ziaristii de la Sunday Times in timp ce solicita bani pentru modificarea unui amendament. Directia Nationala Anticoruptie s-a autosesizat in cazul eurodeputatului.

Implicat in acelasi scandal, austriacul Ernst Strasser a demisionat din toate functiile politice. La fel si europarlamentarul sloven Zoran Thaler, care a demisionat din Parlamentul European. La nivel european, militanti pentru transparenta au cerut o ancheta imediata privind legaturile intre lobby-isti financiari si membri ai Parlamentului European, iar legislativul comunitar a anuntat ca va incepe cercetarile.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

PSD ii cere demisia lui Adrian Severin. Europarlamentarul refuza!... Traian Basescu: "Romania nu poate sa nu fie solidara cu membri NATO. Securitatea tarii nu e gratuita!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x