Antena Căutare

Aviz favorabil pentru arestarea preventiva a deputatului Alin Trasculescu

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz favorabil pentru arestarea preventiva a lui Alin Trasculescu. Deputatul este acuzat de trafic de influenta.

Avizul dat de Comisia Juridica este unul consultativ, cazul deputatului urmand a fi discutat marti, in plenul Camerei Deputatilor. 10 dintre membrii comisiei au votat in favoarea arestarii preventive a lui Trasculescu. Singurul vot impotriva a apartinut reprezentantului minoritatilor.

La iesirea de la audieri, avocatul lui Alin Trasculescu a declarat ca nu s-au respectat procedurile in acest caz, iar parlamentarul nu a avut voie sa isi studieze dosarul pentru formularea unei aparari. Totodata, deputatul acuzat de trafic de influenta si-a sustinut nevinovatia atat la audierile comisiei, cat si in fata jurnalistilor: "Sunt nevinovat si spun lucrul acesta pentru cei care m-au votat si m-au trimis in Parlament".

Ponta: Propunerea de buget UE e inacceptabila, iar Guvernul il sprijina pe Basescu sa nu cedeze... Traian Basescu: "Avem potentialul sa trecem cu o oarecare relaxare de perioada de criza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x