Antena Căutare

Basescu avertizeaza PDL: Daca la parlamentare nu luati 51%, din scorul USL, mergeti in opozitie

Liderii PDL au fost avertizati de Traian Basescu ca, in cazul in care partidul nu obtine la alegerile parlamentare din toamna, cel putin jumatate plus unu din scorul USL, va trece in opozitie, informeaza Mediafax.

Conform surselor citate, intalnirea de luni noaptea, din Modrogan, dintre Traian Basescu si liderii PDL a avut drept scop stabilirea obiectivului PDL pentru alegerile parlamentare din noiembrie.


Seful statului le-a spus PDL-istilor ca va aplica ad literam prevederile constitutionale privind formarea Guvernului. Presedintele s-a referit la faptul ca la consultarile pe aceasta tema trebuie invitate partidele din Parlament, nu aliantele.

In aceste conditii, Traian Basescu a avertizat, potrivit surselor citate, ca daca PDL vrea sa ramana la guvernare si dupa alegerile parlamentare din acest an, trebuie sa obtina mai mult de jumatate din scorul USL. "Daca nu, treceti in opozitie", i-ar fi avertizat Traian Basescu pe democrat-liberali, conform acelorasi surse.

Presedintele nu a comentat direct excluderea lui Cristian preda din PDL, insa le-a adresat urmatoarea intrebare liderilor democrat-liberali: "Ii dati pe toti afara?"

foto: Intact Images

FOTO! Sediul Ministerului Transporturilor, pichetat de sustinatorii independentului Nicusor Dan... Liderii PDL se reunesc pentru a discuta despre alegeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x