Antena Căutare

Basescu si Ungureanu au discutat la Cotroceni despre recuperarea salariilor si scaderea CAS

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre recuperarea salariilor pentru sectorul bugetar, dar si posibilitatea de reducere a CAS.

"Presedintele si premierul s-au intalnit, miercuri, la Controceni, iar unul dintre subiectele de discutie a vizat recuperarea salariilor pentru bugetari. Cei doi au analizat insa si daca este posibila o reducere a contributiilor de asigurari sociale, impreuna cu aceasta recuperare salariala", potrivit unor surse guvernamentale citate de Mediafax.

In urma cu doua saptamani, presedintele Traian Basescu a declarat, in Parlament, ca puterea are datoria de a gasi solutii ca in jurul datei de 1 iunie sa fie "reintregite" salariile bugetarilor.

Dupa reducerea salariilor cu 25% in iulie 2010, bugetarii au beneficiat anul trecut de o majorare salariala cu 15%, iar pentru refacerea completa a veniturilor initiale ar mai fi necesara o crestere cu circa 16%.

Citeste si Jurnalul!

Becali candideaza la Primaria Capitalei: "Il pot bate pe Oprescu!"... Gheorghe Nichita: "Daca USL nu ajunge la guvernare, ne meritam soarta!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x