Antena Căutare

Boc i-a interzis ministrului de Finante sa acorde stimulentele promise

Emil Boc i-a interzis ministrului de Finante, Gheorghe Ialomitianu, sa acorde stimulentele pe august si septembrie, asa cum le-a promis acesta protestatarilor joi, anunta surse guvernamentale. Ialomitianu le promisese, joi, protestatarilor de la Finante ca le va plati stimulentele financiare restante, pentru lunile respective.

"Ideea de stimulent ce inseamna in limba romana? Ce inseamna stimulentul? Ce inseamna stimulentul? Inseamna ca ai facut ceva peste planul pentru care ai fost angajat. Acolo unde nu este, nu este", a spus Emil Boc, vizibil enervat de intrebarile jurnalistilor legate de acordarea stimulentelor.

Acelasi lucru l-a afirmat, vineri, si ministru de Finante: "Stimulentele se vor da numai pe criterii de performanta si competenta", adaugand ca "nu abdica de la acest principiu".

Joi, Ialomitianu declarase ca nu a fost niciodata impotriva acordarii stimulentelor, insa acest lucru se facea subiectiv. "Am ajuns la un acord cu sindicalistii sa se formeze o comisie, formata din reprezentanti ai Ministerului de Finante si liderii de sindicat, care sa stabileasca modul de acordare a acestor stimulente", a spus el, dupa intalnirea cu liderii sindicali.

Sindicalistii spun ca daca oficialii Ministerului de Finante se vor razgandi in ceea ce priveste acordarea stimulentelor, atunci oamenii sunt gata sa reia protestele chiar incepand de astazi.

Adrian Nastase: Legea salarizarii, un dezastru si un pericol pentru securitatea nationala... Elena Udrea a repus in vanzare timbrele cu brandul de tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x