Antena Căutare

Boc o lauda pe Udrea pentru desfiintarea constructiilor ilegale de pe litoral

Primul-ministru Emil Boc a laudat decizia ministrului Turismului de a desfiinta constructiile ilegale de pe litoral. Mai mult decat atat, premierul ii critica pe primarii localitatilor de la malul marii, facand referire la Radu Mazare,pentru lipsa unei initiative in acest sens, informeaza Mediafax.



"Salut interventia Ministerului Dezvoltarii si Turismului pe litoral, pentru a desfiinta lucrarile fara autorizatie, ilegale, care au compromis litoralul romanesc. Lucrurile acestea trebuiau sa fie facute de catre primarii din zona. Dar nu am vazut la primarul Constantei, de exemplu nicio initiativa de a pune in ordine constructiile de pe litoral, de a le pune in concordanta cu legea.

A trebuit sa vina ministrul Dezvoltarii cu un act normativ pentru a face curatenie in mizeria de acolo. Acum suntem pe drumul bun pentru a pune in ordine ceea ce inseamna constructiile ilegale pe litoral",
a afirmat Boc.

In cadrul aceleiasi declaratii, Emil Boc a laudat si programul "Pastele in Bucovina", derulat de ministerul condus de Elena Udrea, spunand ca acesta este "un proiect de succes care arata ce inseamna sa ai initiativa, sa promovezi valorile si traditiile nationale" si ca acest program "a adunat sute de mii de turisti".

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Traian Basescu, citat in procesul cu Mugurel Surupaceanu... Fostul ministru al Muncii Ioan Botis, cercetat de DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x