Antena Căutare

Care este starea de sănătate a lui Vladimir Putin acum. Surse din anturajul lui spun că va fi operat

În ultima perioadă au apărut tot mai multe imagini îngrijorătoare cu Vladimir Putin, iar apropiații spun că acesta are probleme de sănătate grave.

colaj foto vladimir putin in birou si la slujba de inviere cu lumanrea in mana cu o expresie ingrijorata pe față Galerie
VLdimir Putin are probleme de sănătate și ar urma să sufere o intervenție chirurgicală. | Profimedia

Vladimir Putin ar putea fi forțat să renunțe la controlul războiului pe care l-a pornit în Ucraina din cauza problemelor de sănătate. În ultima perioadă, au apărut tot mai multe imagini îngrijorătoare cu el, în care pare că starea de sănătate i se degradează.

Potrivit informațiilor, Vladimir Putin ar suferi de cancer și ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale, susține „o sursă de la Kremlin”, transmite Daily Mail. Mai mult, dacă informațiile se confirmă, el va fi nevoit să cedeze controlul asupra conflictului din Ucraina.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, a avut parte de prima apariție publică de la începutul războiului

Vladimir Putin are grave probleme de sănătate și ar urma să fie operat

Nikolai Petrușev, secretarul Consiliului rus de Securitate, ar urma să îi ia locul temporar președintelui Ruisei. Intervenția chirurgicală nu va avea loc însă înainte de Ziua Victoriei, comemorată pe data de 9 mai în Piața Roșie, mai relatează aceeași sursă.

Mai mult de atât, se pare că liderul rus suferă și de boala Parkinson, dar și de tulburare shizoafectivă care are simptome de schizofrenie, care includ manie și halucinații.

„Președintele rus Vladimir Putin suferă de cancer, iar probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală”, potrivit sursei citate.

Citește și: Care este motivul pentru care Vladimir Putin și-a „izolat” fiica cea mare. De ce a vrut Maria Putina să părăsească Rusia

Vestea vine pe fondul speculațiilor că Vladimir Putin va lansa un război total în toată Ucraina și va ordona mobilizarea în masă a bărbaților de vârstă militară. Operația fusese programată pentru a doua jumătate a lunii aprilie, dar a fost amânată, susține SVR.

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale, a cărei dată este încă discutată și trebuie stabilită”, a mai precizat presa. „Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată”.

Vladimir Putin, tot mai slăbit cu fiecare apariție publică

Speculațiile cu privire la starea lideului de la Kremlin de sănătate și presupunerile că acesta suferă de cancer au apărut încă de acum 18 luni pe rețelele de socializare. Ulterior, presa britanică a dezvălui că Vladimir Putin ar suferi de cancer intestinal, în fază terminală. Informația s-a răspândit după ce liderul rus a apărut în public cu fața umflată la un eveniment.

Potrivit unor surse din Pentagon, el ar fi avut fața umflată deoarece ia medicamente pentru cancer sau steroizi. Până acum, Vladimir Putin nu a negat, dar nici nu a confirmat că ar avea probleme de sănătate. Cu toate acestea, detaliile care ies la iveală spun fix opusul.

„Conform informațiilor noastre, unul dintre noile medicamente pe care i le-au recomandate medicii provoacă reacții precum amețeli severe și slăbiciune”, se spunea într-o postare la începutul acestei luni.

Citește și: Steven Seagal cel mai aprig susținător al lui Vladimir Putin. Cum și-a serbat ziua de naștere „Vă iubesc, la bine și la rău”

Vladimir Putin, filmat în timp ce tremura incontrolabil

Starea de sănătate a liderului de la Kremlin a fost pusă din nou sub semnul întrebării în urma celei mai recente apariții publice. Într-un clip video postat pe Twitter, mâinile lui Vladimir Putin tremură violent, în timp ce acesta se pregătea să-l întâmpine pe președintele din Belarus, Alexandru Lukashenko.

Arătând fragil și nesigur pe el, președintele rus își ține mâna tremurândă pentru a-l saluta cum se cuvinte pe Lukashenko. Nici genunchii nu par să-l țină pe Vladimir Putin, iar acest lucru este vizibil în timp ce pășește spre omologul său ca să-l îmbrățișeze, transmite Viva!.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În tot acest timp, războiul din Ucraina continuă să facă victime, iar țara vecină României e bombardată în fiecare zi de armata lui Vladimir Putin în lupta pentru teritoriu. De mai bine de două luni, își trăiesc în teroare și mulți au părăsit țara în speranța că pot fugi de război.

Citeşte mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x