Antena Căutare

Cât câștigă soția lui Marcel Ciolacu, noul șef PSD?

Noul șef al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, este însurat cu Roxana Ciolacu și are un fiu pe nume Filip, în vârstă de 19 ani, student la medicină. Soția acestuia este inginer, însă se ocupă și de afacerea familiei, o cofetărie aflată în centrul Buzăului.

Cât câștigă soția lui Marcel Ciolacu, noul șef PSD? Galerie
Marcel Ciolacu, noul șef PSD

Roxana Ciolacu este director al societății Lucia Com 94 SRL, cu domeniu de activitate: fabricarea pâinii, a prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie și are 7 angajați.

Anul trecut, ea a primit un salariu de 33.450 lei (2.780 lei pe lună). În 2018, societatea a avut o cifră netă de afaceri de 851.086 lei și un profit de 133.833 lei.

Firma a fost înregistrată la Registrul Comerțului în 1994 și are sediu în Piața Centrală din Buzău. Soția lui Marcel Ciolacu este mai degrabă o persoană discretă și nu a apărut prea des în prezența politicianului.

Cât câștigă soția lui Marcel Ciolacu, noul șef PSD?

Marcel Ciolacu este foarte mândru de fiul său! Atunci când a aflat că a intrat la Medicină, tatăl său i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: ”Toată munca, nopțile nedormite și emoțiile ultimelor săptămâni și-au arătat azi roadele: Filip a intrat la Medicină.

Sunt tare mândru de tine, fiule! Sunt convins că o să ajungi un medic bun, pentru că medicina înseamnă în primul rând a iubi oamenii. Iar tu ai o inimă mare”, a fost mesajul lui Marcel Ciolacu pentru fiul său.

Fifor, atac la Teodorovici: ”Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull... ”... Alegeri prezidenţiale 2019 - Rezultate oficiale finale: Klaus Iohannis - 66,09%, Viorica Dăncilă: 33,91%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x