Antena Căutare

Cazul Nicolescu declanseaza razboiul politic intre PSD si PDL

Arestarea presedintelui Consiliului Judetean Arges a declansat un razboi politic. Social-democratii sustin ca totul a fost regizat. In replica, democrat-liberalii acuza obsesia anti-Basescu a Opozitiei.

Colegii de partid ai lui Constantin Nicolescu au incercat sa demonteze toate acuzatiile aduse presedintelui Consiliului Judetean Arges. Ei sustin ca Nicolescu nu avea cum sa primeasca 3.000 de euro mita prin Trezorerie.

Social-democratii au o explicatie si in privinta fondurilor europene cheltuite pentru reabilitarea unor scoli din Arges.

Liberalii argeseni spun ca incatusarea presedintelui consiliului judetean este de ordin politic.

Pe de alta parte, democrat-liberalii afirma ca reactia Opozitiei este doar o obsesie anti-Basescu.

Constantin Nicolescu, a fost acuzat de procurorii DNA Pitesti pentru luare de mita si trafic de influenta, si arestat preventiv pentru 29 de zile, de magistratii Tribunalului Arges.

In momentul aflarii deciziei instantei Nicolescu a suferit un atac cerebral si a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Sursa: Antena3

Constantin Nicolescu, operat pe cord deschis la Spitalul "Floreasca"... Vasile Blaga: Cererea liderului PSD de pichetare a sediilor PDL, una "tipic Ponta, tipic procuror nereusit"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x