Antena Căutare

CE nu a fost informata de intentia Guvernului de reorganizare administrativa

Guvernul Boc primeste o alta lovitura. De data aceasta, de la Comisia Europeana. Europarlamentarul PNL, Ramona Manescu, mentioneaza intr-o declaratie de presa: "Comisia Europeana nu a conditionat alocarea fondurilor europene de reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei pana in 2012. Mai mult, oficialii de la Bruxelles nu au fost nici macar informati cu privire la aceasta intentie.”

Dirck Ahner, a confirmat pentru europarlamentar faptul ca CE a fost extrem de ingrijorata si cu privire la procentul extrem de scazut al platilor facute din bani europeni, de numai 3,4%, dar si de faptul ca Romania va incepe sa piarda fonduri incepand de anul viitor, se mai arata in document.

Europarlamentarul adauga: "Decizia Executivului European de a intrerupe platile pentru proiectele din Axa 2 a Programului Operational Regional din cauza neregulilor si a suspiciunilor de frauda, este doar inceputul."

"In urma auditului facut de CE, in aceasta vara, se va hotori si situatia fondurilor alocate mediului, infrastructurii si competivitatii si sunt sanse foarte mari ca si acestea sa fie intrerupte", conform documentului.

Europarlamentarul Ramona Manescu conchide: Din pacate, Romania nu are nici o sansa sa se bucure de beneficiile statutului de membru al Uniunii Europene, atata timp cat acest guvern este in functie.

Sursa: Antena3

Referendum la Brasov pentru reorganizarea teritoriala. Actiunea va costa 100.000 lei... Hotarare irevocabila: Dan Voiculescu, colaborator al Securitatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x