Antena Căutare

Cerere urgentă a lui Ludovic Orban, după recordul negativ înregistrat joi. Ministrul Sănătății a primit ordin clar

Autoritățile anunță un nou plan de intervenție COVID-19. În urma recordului de 614 infectări cu noul coronavirus, Ludovic Orban a făcut apel la ministrul Sănătății. Ce se va întâmpla, în regim de urgență, în următoarele zile.

Cerere urgentă a lui Ludovic Orban, după recordul negativ înregistrat joi. Ministrul Sănătății a primit ordin clar
Cerere urgentă a lui Ludovic Orban, după recordul negativ înregistrat joi. Ministrul Sănătății a primit ordin clar | Hepta

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, joi, ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, să organizeze o videoconferinţă cu directorii Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară, pentru a pune la punct în detaliu planul de intervenţie în ceea ce priveşte criza COVID-19.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premierul i-a mai spus ministrului Sănătăţii să pregătească, între timp, toate măsurile necesare „pentru a face faţă oricărei situaţii”. Nelu Tătaru i-a răspuns că reprezentanţii Ministerului sunt în analiză şi pregătiţi pentru orice situaţie.

„Numărul de cazuri va mai crește” Alexandru Rafila anunță măsurile ce trebuie luate pentru a opri explozia de infectări: „În două săptămâni, am putea vedea schimbări”

Record absolut de cazuri de coronavirus în România

România înregistrează miercuri, 9 iulie, cel mai grav bilanț de COVID-19, de la debutul pandemiei. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 614 noi îmbolnăviri. Bilanțul infecțiilor cu coronavirus a ajuns astfel la 30.789.

Cu o zi în urmă, au fost raportate 555 de noi cazuri, ceea ce a reprezentat cel mai mare număr, până ieri.

Raed Arafat a dezvăluit lista „activităților interzise”: „Nu mai putem vorbi de libertate individuală”

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.574 au fost externate, dintre care 20.969 de pacienți vindecați și 1.605 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare. Până astăzi, 1.834 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Ultimă oră! Klaus Iohannis: "Am transmis Parlamentului informarea privind starea de urgenţă instituită pe întreg te... Legea carantinei și izolării a fost votată! Ce se va întâmpla cu asimptomaticii și cu cei care sosesc în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x