Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Cine a făcut, de fapt, fotografia care a inflamat internetul cu Orban? S-a aflat acum, nu este Ionel Dancă!

Ben Oni Ardelean este autorul fotografiei făcute în biroul premierului Ludovic Orban la aniversarea acestuia. Deputatul era printre invitații la petrecere, iar fotografia este făcută din partea încăperii în care se afla Ardelean.

Cine a făcut, de fapt, fotografia care a inflamat internetul cu Orban

În fotografia publicată prima dată de către Cristian Vasilcoiu, se află, alături de Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Transporturilor Lucian Bode, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei Virgil Popescu.

Însă aceștia nu erau singurii liberali care se aflau atunci în încăpere. Pe lângă fotograful de ocazie Ben Oni Ardelean, mai erau prezenți șeful Cancelariei Guvernului Ionel Dancă și ministrul Agriculturii Adrian Oros.

Ludovic Orban, pozat când dă petrecere cu țigări și băutură în cabinet! Ce explicație a dat: „Mi-au făcut o surpriză”​

Premierul Orban a confirmat că mai erau ”trei colegi” în birou, luni, când a fost făcută fotografia. Tot atunci, Orban a negat că fotografia ar fi fost făcută de Ionel Dancă, indicând ca posibili autori pe un membru al personalului care a făcut servirea.

Ben Oni Ardelean este de profesie pastor baptist, el fiind totodată conferențiar la Facultatea de Teologie Baptistă a Universității București.

Cine a făcut, de fapt, fotografia care a inflamat internetul cu Orban? S-a aflat acum, nu este Ionel Dancă!

Deputatul PNL din Timiș a făcut parte din grupul liberalilor ardeleni neoprotestanți care s-au pronunțat în favoarea referendumului pentru familia tradițională din octombrie 2018.

Premierul a recunoscut autenticitatea fotografiei

Premierul și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de colegii care i-au făcut o surpriză, după terminarea programului.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi, cum e firesc”, a declarat premierul.

Fotografie virală cu premierul Orban şi mai mulţi miniştri care beau, fumează şi mănâncă într-un birou al Guvernului. Nimeni nu poartă mască!

Ludovic Orban și-a recunoscut vina pentru că a fumat în sediul Guvernului și s-a arătat dispus să plătească amenda.

„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a mai spus Ludovic Orban.

Recomandari