Antena Căutare

Cosmarul lui Boc, la TVR ca la Antena 3 sau Realitatea

Emil Boc a fost vizibil iritat de insistenta cu care Mihai Radulescu, jurnalistul cu care a dialogat in cadrul unei emisiuni la TVR, i-a cerut parerea in legatura cu solutionarea cererilor protestatarilor de la Ministerul Finantelor, Boc sustinand ca are impresia ca realizatorul lucreaza la Realitatea TV sau Antena 3.

Primul schimb de replici intre moderator si Boc a avut loc atunci cand primul l-a intrebat pe Boc cat costa statul o zi de greva, sau cat costa o zi de neincasare a unor venituri care sunt datorate de agentii economici.

Primul ministru a replicat tot printr-o intrebare. "Dar cat costa Televiziunea Romana daca dvs nu veniti sa prezentati emisiunea pe care o aveti? (...) Dvs v-ati permite sa faceti asta? Ce faceti dvs intr-o asemenea situatie? (...) Dvs ma intrebati ce s-ar putea intampla daca nu se respecta legea. Eu va intreb pe dvs cat poate tolera TVR, daca dvs nu veniti sa tineti emisiunea, sa va tina in Televiziunea Romana?", a spus Boc.

Dupa ce premierul a afirmat de mai multe ori ca nu poate da stimulente celor de la Finante pentru ca acest fapt i-ar dezavantaja pe ceilalti angajati bugetari, Radulescu a incercat sa readuca discutia in zona evenimentelor afalte in desfasurare la Ministerul Finantelor.

"Eu va intrebam, dincolo de mesaj - care probabil s-a inteles - as fi vrut sa aflam mai multe despre strategia dvs de actiune in eventualitatea in care lucrurile nu se opresc aici, pentru ca oamenii acestia (protestatarii, n.r.) sunt inca acolo", a spus jurnalistul TVR.

Replica prim-ministrului a fost neasteptata. "Dvs am impresia ca sunteti de la Realitatea TV sau de la Antena 3, nu de la o televiziune publica. V-am raspuns la aceste intrebari si daca insistati, o sa va dau aceste raspunsuri", a raspuns Boc, vizibil deranjat.

Tot articolul, in Jurnalul National

Cum l-a trantit Legea educatiei pe Emil Boc... Editorial / PDL arde, tara e scrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x