Antena Căutare

Crin Antonescu: Basescu este "si mai epava" dupa referendum, iar Ponta trebuie sa aiba "mai multa forta"

Liderul PNL si fostul presedinte interimar al Romaniei pe perioada suspendarii lui Basescu, Crin Antonescu spus ca Traian Basescu este acum "si mai epava" decat in timpul referendumului si ca, pe de alta parte, isi doreste ca premierul Victor Ponta sa aiba "mai multa forta".

Crin Antonescu a subliniat ca "asa de rau mi-a parut ca a fost gresit inteles cuvantul sau a fost inteles ca o ocara. Il repet, e cel din referendum. Revenit la Cotroceni sau nu, din punct de vedere politic, epava. Astazi, si mai epava", explicand ca "epava" este singurul cuvant care poate caracteriza un om care, dupa ce pierde "in asemenea hal un vot", dupa ce 89% dintre compatriotii care se exprima ii spun ca nu il mai vor, mai este pus si in situatia de a se intoarce impotriva acestui vot.

In ceea ce priveste relatia cu premierul Victor Ponta, Antonescu a estimat ca este "foarte buna, neobisnuit de buna pentru doi oameni politici, chiar daca ar fi in acelasi partid, cu atat mai mult cu cat sunt in partide diferite".

"As vrea, sper, astept, as vrea mai multa forta si mai multa convingere ca sapte milioane de voturi sunt, intodeauna, din punct de vedere politic, mai devreme sau mai tarziu, mai puternice decat un Parchet, un serviciu (...) Nu spun ca ii lipseste forta lui Ponta. Dar niciodata nu strica mai multa. Forta, ca si mintea. Nu la domnia sa, in general", a adaugat Antonescu.

De asemenea, Crin Antonescu a abordat si posibila candidatura a lui Sorin Oprescu la Presedintie. "De ce nu? Orice om care face politica, administratie, primarii Capitalei au si traditie, are o cota de incredere, este un potential candidat la presedintie. Nu e o problema pentru mine, in mod special, asta, si nu cred ca la panoplia de posibili candidati la alegeri prezidentiale, daca odata o sa mai apucam sa mai facem alegeri prezidentiale in tara asta, daca la panoplia asta se mai adauga un personaj, nu cred ca e nimic nou", a comentat Antonescu la un post Tv.

Basescu, replica ministrilor francezi: Romania nu-si alunga niciun cetatean de pe teritoriul ei... Scandal la Ministerul Transporturilor! Lista candidatilor pentru CNADNR a aparut in presa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x