Antena Căutare

Crin Antonescu: "Basescu sa produca in 48 de ore probele privind colaborarea mea cu Securitatea"

Crin Antonescu a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca ii cere lui Traian Basescu ca in 48 de ore sa aduca clarificari sau probe legate de eventuala colaborare a actualului presedinte al liberalilor cu Securitatea. In caz contrar, Basescu dovedeste ca se comporta "ca o servitoare proasta" si "ca o mahalagioaica".

"Eu nu admit, la acest nivel, sa traim in tara barfelor, in tara lui . (...) Ii cer oficial presedintelui Traian Basescu ca, in termen de 48 de ore, sa spuna clar, in conditii de audienta publica egale cu cele pe care le-a avut atunci cand a lansat aceasta insinuare, sa spuna clar ce are de spus. Daca domnia sa detine probe, indicii, ceva de genul acesta care nu sunt la CNSAS, le are domnia sa acasa, in vreun seif, sa le produca. Daca nu asta a vrut sa spuna si confunda numele pasarilor sau era putin suparat, sa o precizeze"


Liderul PNL a mentionat ca, in caz contrar, Basescu dovedeste ca se comporta "ca o servitoare proasta" si "ca o mahalagioaica".

Presedintele Traian Basescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept "admirabila" alianta dintre PNL si PC, vorbind despre "Felix cu Porumbacu, Porumbelul (...) cu domnul Crin Antonescu".

La remarca realizatorului emisiunii potrivit careia se vede o coeziune pe frontul opozitiei, Basescu a intervenit cu observatia: "Admirabil!".

In timp ce moderatorul emisiunii invoca pactul de colaborare intre PNL si PC, Basescu a intervenit din nou, spunand: "Felix cu Porumbacu, Porumbelul, sau cum, cu ... nu stiu...aaa, cu domnul Crin Antonescu, da".

sursa:
Jurnalul.ro

Traian Basescu: "Nu putem sta ca ramele, romanii au dreptul sa fie in Schengen"... Victor Ponta: "Alianta PSD si PNL-PC va avea baza juridica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x