Antena Căutare

Crin Antonescu: E jenant ca Basescu umbla sa faca guverne, "ba pe la usile PSD, ba ale PNL"

Co-presedintele USL si liderul PNL, Crin Antonescu a comentat afirmatia presedintelui Traian Basescu referitoare la o posibila formula de guvernare PDL-PNL dupa alegerile din toamna, afirmand ca este jenant ca seful statului "umbla pe la usile ba ale PSD, ba ale PNL" pentru alcatuirea de guverne.

"E jenant ca presedintele sa se ocupe cu alcatuirea guvernelor, nu e treaba lui. E jenant ca presedintele sa stea pe la usi, ba la PSD, ba la PNL (...) Adica, intelege si necajitul ala din strada: Ma, nu am marunt, lasa-ma!? Adica o data, de doua ori, de trei ori, dar intelege, isi vede de treaba", a declarat Crin Antonescu.

Cei trei lideri ai USL au anuntat ca pe 7 aprilie se vor organiza congresele extraordinare ale PSD, PNL si PC, urmate de un congres reunit in care se va reafirma determinarea acestora de a merge impreuna la alegerile locale si parlamentare din acest an, de a forma un guvern comun si de a-l avea candidat comun la alegerile prezidentiale pe Crin Antonescu.

Foto: Intactimages

Expertiza grafologica: Rodica Stanoiu a semnat note informative la Securitate... UDMR nu participa la sedinta Camerei Deputatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x