Antena Căutare

Crin Antonescu: Mircea Diaconu nu candideaza

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca Mircea Diaconu nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar

"Mircea Diaconu nu candideaza. A fost o decizie a domniei sale si daca imi dati prilejul, as vrea sa spun foarte iute doua lucruri. Ii multumesc si cred ca ii multumim toti lui Mircea Diaconu pentru prestatia sa ca senator, pentru gradul de implicare extrem de intens, extrem de onest in batalia politica atunci cand a fost mai greu si sa ii multumim pentru faptul ca domnia sa, acum, nu a mai candidat si ar fi fost o chestiune de decis intr-o instanta daca are dreptul sau nu sa candideze, pentru a nu periclita in cazul unui verdict nefavorabil sansele intr-un colegiu care putea ramane fara candidat, daca ii este respinsa candidatura", a declarat Antonescu, dupa sedinta USL.

Pe 24 septembrie 2012, liberalul Mircea Diaconu isi arata intentia de a obtine un nou mandat de senator. "Voi candida la alegerile parlamentare pentru un nou mandat, in acelasi colegiu", a spus Diaconu.

El a precizat ca exista o propunere din partea ANI sa nu mai detina nicio functie publica, dar ca aceasta se refera la acelea in care o persoana este numita. "A alege si a fi ales este un alt drept. In dreptul civil aceste drepturi nu pot fi restranse decat prin alte hotarari", a adaugat senatorul PNL.

Diaconu a fost ales parlamentar in colegiul uninominal 1 din Arges.

Crin Antonescu: "Traian Basescu va fi suspendat din nou, daca USL castiga alegerile si Victor Ponta nu va fi numit ... Ipocrizie electorala. Elena Udrea se muta la bloc, in Roman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x