Antena Căutare

Crin Antonescu: Premierul USL va fi Victor Ponta

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca presedintele PSD, Victor Ponta, va fi candidatul USL pentru functia de premier, in cazul in care prim-ministrul Emil Boc va demisiona.

"USL vorbeste foarte clar de un partaj. Candidatul la presedintie apartine unui partid, iar la functia de premier celuilalt, dar nu este o decizie luata. Daca Boc demisioneaza, USL face propunerea de candidat si foarte probabil va fi Victor Ponta. Nu acceptam nici pe Mihai Tanasescu si nici alta propunere a presedintelui Basescu", a precizat Antonescu.

Liderul liberal a fost intrebat de jurnalisti ce e pertiza economica are Victor Ponta pentru functia de premier. Antonescu a raspuns: "Are aceeasi expertiza ca Boc, Tariceanu, Nastase sau Jacques Chirac, cand a castigat primaria Parisului. Nu scrie nicaieri ca premierul trebuie sa fie expert , ci om politic cu o sustinere politica solida."

Liderul liberal a adaugat ca Uniunea Social Liberala pregateste o motiunea de cenzura impotriva Guvernului care va fi depusa, cel mai probabil, in luna iunie.

Sursa: Antena3

Vezi lista oficiala a candidatilor pentru noua conducere a PD-L!... PDL vrea sa-i dea primarului Capitalei salariu de prim-ministru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x