Antena Căutare

Cum ar putea arata sigla Miscarii Populare: In forme de inima, de culoare verde sau albastru

Noua formatiune politica ce va fi creata de PDL, formata din partide precum PNTCD si ecologistii, va avea si o noua sigla, conform Mediafax. Simbolul acesteia ar putea fi inima iar culoarea verde sau albastru, conform acelorasi surse.

Daca se va face aceasta alianta, vor fi schimbate sigla si culoarea pe care o au PDL acum, una dintre variante pentru sigla fiind "inima", simbolul PPE. Pentru culoarea acestei aliante se ia in calcul verde sau/si albastru, au mai spus sursele citate.

In acest sens, conducerea PDL a lansat organizatiilor locale un sondaj privind modul in care ar reactiona electoratul la schimbarea siglei si culorii partidului, fara sa dea o varianta.

Unii democrat-liberali ar considera oportuna cooptarea in Miscarea Populara a UNPR, insa altii sunt de parere ca, din punct de vedere doctrinar, in acest moment, PDL nu este compatibil cu acest partid.

Sever Voinescu merge "la economic" in Qatar: 5 nopti la un hotel de lux... Victor Ponta: Udrea este un personaj de Caragiale ca si doamnna Anastase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x