Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019 - Dan Barna, criticat dur de simpatizanţii USR-PLUS după eşecul din primul tur: „Ne-ați plictisit cu...”

După eșecul din primul tur al alegerilor prezidențiale 2019, Dan Barna a primit un va de critici de la simpatizanții USR-PLUS, care i-au reproșat „atitudinea îndărătnică”, „de fată mare”, dar și aroganța, motive ce, susțin ei, au dus la rezultatul slab obținut.

Alegeri prezidențiale 2019 - Dan Barna, criticat dur de simpatizanţii USR-PLUS după eşecul din primul tur: „Ne-ați plictisit cu...”
Dan Barna, la primul tur al alegerilor prezidențiale 2019 | Facebook/ Dan Barna

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale 2019, șia recunoscut înfrângerea, duminică seara, într-o postare pe Facebook. În doar câteva minute, mesajul politicianului a strâns mii de comentarii, multe dintre ele criticându-l dur pentru atitudinea din timpul campaniei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Păcat de speranţele nostre puse într un partid nou. În nici 6 luni aţi reuşit prin atitudinea îndărătnică şi încăpăţânată să pierdeţi ceea ce am crezut în mai, şi anume ca sunteţi în ascensiune şi asta ne poate salva de cei 30 de ani de speranţă că va fi mai bine. Ne-aţi pus din nou în situaţia de a-l alege pe Iohannis în turul 2. (...) Păcat, dle Barna”, a scris un simpatizant.

„Atacul la PNL, neimplicarea la guvernare, cred că au costat în voturi. Madam broşă are voturile de la europarlamentare, Klaus a crescut, iar USR+ a luat în Sibiu sub madam broşă”, continuă el.

Dan Barna a fost criticat și pentru refuzul de a intra la guvernare alături de PNL:

”Păi poate vă băgaţi la guvernare data viitoare şi nu mai faceţi pe fetele mari? Sau nu învăţăm nimic de aici?”

„Aţi pierdut pe mâna voastră, n-ai fost destul de convingător şi în momentele cheie n-ai avut simţul răspunderii, astea se plătesc!”, „Sper că veţi renunţa la aroganţa cu care v-aţi etalat după europarlamentare, la negocierile cu guvernul Orban şi veţi pune umărul la treabă, alături de PNL. Nu sunt votant PNL, am votat cu dvs şi chiar mă voi inscrie în partidul Plus, dar aţi dezamăgit”, „Ne-aţi cam plictisit cu discursul „Noi suntem noi şi ceilalţi sunt vechi”...„Veţi pierde în continuare alegeri pt că : 1 carisma zero , 2 neasumarea noii guvernari , 3 poziţionarea la referedumul pro familie”, şi „... nu am reuşit să intru..., nu am suficiente voturi...” era mai corect spus. Aici s-a votat omul, nu partidul sau alianţa”, sunt opiniile altor simpatizanţi care reproşază strategia de campanie a candidatului Dan Barna la alegerile prezidenţiale.

Alegeri prezidențiale 2019 - Klaus Iohannis, mesaj zdrobitor pentru PSD, după anunțarea rezultatelor: „Niciodată, români... Alegeri prezidenţiale 2019 - Klaus Iohannis a câştigat în judeţul Timiş cu 43,82 la sută, fiind urmat de Barna cu 20,96 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x