Căutare Live

Dan Barna: Îl felicit pe Klaus Iohannis. Aştept să înceapă imediat discuţiile cu partidele politice pentru declanşarea alegerilor anticipate. Este momentul să trimitem PSD în istorie

Liderul USR, Dan Barna, l-a felicitat, duminică seară, pe Klaus Iohannis pentru victoria obţinută în alegerile prezidenţiale şi i-a cerut să demareze imediat consultările pentru demararea alegerilor anticipate. ”Este momentul să trimitem PSD în istorie”, a afirmat Barna.

”Îl felicit pe Klaus Iohannis, îi felicit pe românii de acasă şi din Diaspora pentru mobilizarea extraordinară. Este victoria românilor care-şi doresc o ţară modernă şi democratică. Este rezultatul luptei începute în ianuarie 2017, în stradă, care a continuat în 10 august, împotriva regimului penalilor. Aştept de la preşedintele Klaus Iohannis să fie mai implicat decât a fost în primul mandat şi să înceapă imediat discuţiile cu partidele politice pentru declanşarea alegerilor anticipate. Este momentul să trimitem PSD în istorie”, a scris, Dan Barna, duminică seară, pe Facebook.

Acesta a mai afirmat că ”este o datorie şi o urgenţă să asigurăm corecta reprezentare a românilor din Diaspora în Parlamentul României”.

”O putem face chiar săptămâna aceasta printr-un vot dat legii depusă în urmă cu un an în Parlament. Preşedintele României trebuie să dea un semnal şi pentru susţinerea alegerilor locale în două tururi pentru a îndepărta baronii PSD, sursa puterii acestui partid retrograd şi clientelar. Victoria de astăzi este sfârşitul regimului Dragnea şi un început pentru schimbarea profundă a României în ţara la care visăm. Alianţa USR PLUS continuă lupta!”, a mai scris Barna.

Klaus Iohannis a obţinut 62,95% din voturi, iar Viorica Dăncilă a obţinut 37,05% după centralizarea voturilor din 18.422 de secţii de votare, adică 98,26 % din totalul de 18.748 de secţii.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019, Turul 2 | Rezultate oficiale oferite de BEC, după numărarea tuturor voturilor... Pesediștii cer reformare, după înfrângerea de la Alegerile Prezidențiale 2019: "Partidul trebuie resetat! Au fost p...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri