Antena Căutare

Dan Barna: Îl felicit pe Klaus Iohannis. Aştept să înceapă imediat discuţiile cu partidele politice pentru declanşarea alegerilor anticipate. Este momentul să trimitem PSD în istorie

Liderul USR, Dan Barna, l-a felicitat, duminică seară, pe Klaus Iohannis pentru victoria obţinută în alegerile prezidenţiale şi i-a cerut să demareze imediat consultările pentru demararea alegerilor anticipate. ”Este momentul să trimitem PSD în istorie”, a afirmat Barna.

”Îl felicit pe Klaus Iohannis, îi felicit pe românii de acasă şi din Diaspora pentru mobilizarea extraordinară. Este victoria românilor care-şi doresc o ţară modernă şi democratică. Este rezultatul luptei începute în ianuarie 2017, în stradă, care a continuat în 10 august, împotriva regimului penalilor. Aştept de la preşedintele Klaus Iohannis să fie mai implicat decât a fost în primul mandat şi să înceapă imediat discuţiile cu partidele politice pentru declanşarea alegerilor anticipate. Este momentul să trimitem PSD în istorie”, a scris, Dan Barna, duminică seară, pe Facebook.

Acesta a mai afirmat că ”este o datorie şi o urgenţă să asigurăm corecta reprezentare a românilor din Diaspora în Parlamentul României”.

”O putem face chiar săptămâna aceasta printr-un vot dat legii depusă în urmă cu un an în Parlament. Preşedintele României trebuie să dea un semnal şi pentru susţinerea alegerilor locale în două tururi pentru a îndepărta baronii PSD, sursa puterii acestui partid retrograd şi clientelar. Victoria de astăzi este sfârşitul regimului Dragnea şi un început pentru schimbarea profundă a României în ţara la care visăm. Alianţa USR PLUS continuă lupta!”, a mai scris Barna.

Klaus Iohannis a obţinut 62,95% din voturi, iar Viorica Dăncilă a obţinut 37,05% după centralizarea voturilor din 18.422 de secţii de votare, adică 98,26 % din totalul de 18.748 de secţii.

Sursa : news.ro

Dolj: Scandal între mai multe persoane în faţa unei secţii de votare. Poliţistul aflat în zonă a aplanat conflictul... Fifor: O să avem o analiză în partid pentru că este absolut normal fiecare partid după alegeri să facă analize, să discu...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x